Annons från Morekontor

More kontor säljer italienska kontorsmöbler

Genom att investera i trivsamma och funktionella möbler som skapar en god arbetsmiljö och förutsättningar för ett bättre arbetsklimat kan en investering i nya kontorsmöbler och ett nytt kontor även bli en lönsamhetsfaktor. Att inreda kontoret skall vara kul och lustfyllt samt utgöra en investering som även skall ge resultat i såväl lönsamhet som trivsamhet. Detta kan vi på Morekontor hjälpa dig och ditt företag med!

Det finns ett flertalet studier som tydligt visar att positiva förändringar på en arbetsplats såväl ökar produktiviteten och nöjdheten hos medarbetarna, vilket i sin tur kan ge en ökad lönsamhet. Att investera i ett nytt kontor med funktionella och väl anpassade möbler för arbetet är en starkt bidragande faktor till att kunna öka såväl produktiviteten som arbetsglädjen. Dock finns inte alltid tiden eller möjligheten till att åka runt till diverse leverantörer eller butiker och prova ut möbler, eller mäta upp om allt får plats och se över hur design eller struktur av det nya kontoret skulle kunna ta form. Framförallt har man kanske inte tiden eller kunskapen i att montera upp ett helt kontor, utan vill hellre nyttja den tiden till att utföra sina mer prioriterade arbetsuppgifter.

Här har vi på Morekontor möjligheten och kunskapen i att hjälpa dig och ditt företag på ett unikt sätt.

Morekontor är ett nätbaserat inredningsföretag som säljer kontorsmöbler direkt till ditt företag och är behjälpliga även med inredningshjälp på distans. Vi har levererat kontorsmöbler till över 6.000 arbetsplatser över hela landet och innehar såväl kunskap som erfarenhet inom allt rörande kontorsdesign och kontorsmöblemang. Vi besitter förmågan att hjälpa er med allt som ert företag kan tänkas behöva hjälp med i en process med att skapa ett helt nytt kontor eller utveckla ett befintligt.

Se våra unika kontorsmöbler på Morekontor

Vi kan hjälpa er i hela processen

Ert företag kan om ni så önskar beställa inbärning och montering samt designförslag för det nya kontoret. Om ni önskar och behöver så finns vi med och hjälper er i hela processen, från framtagande av skisser till färdigmonterat kontor. I Stockholm, Göteborg och Malmö har vi fasta montörer som snabbt hjälper er med att få kontoret på plats så att ni snabbare kan få tillgång till ert nya kontor utan utdragna och krångliga processer som kan påverka er lönsamhet. Vi har möjlighet leverera på en specifik dag eller efter ert önskemål. Våra montörer löser allt gällande inbärning, montering samt bortforsling av allt emballage, så att du kan koncentrera dig på dina arbetsuppgifter och nyttja ditt nya kontor.

Design, funktion och pris i harmoni

Våran målsättning är att alltid kunna erbjuda spännande och annorlunda produkter som prismässigt inte ligger högre än standardpris för kontorsmöbler. Detta kan vi på Morekontor lyckas med tack vare att vi personligen har handplockat ett sortiment som tilltalar oss såväl designmässigt samt prismässigt och som vi vet även tilltalar våra kunder. En produkt är mer än bara en möbel inom vårt sortiment!

Den största delen av våra kontorsmöbler kommer direkt från våra tillverkare i Italien. Där har vi omsorgsfullt handplockat produkter som passar vårt sortiment, något som vi innehar 15 års erfarenhet av. Detta innebär att vi kan erbjuda dig och ditt företag helt unika kontorslösningar som du inte hittar någon annanstans på marknaden och dessutom till ett mycket bra pris.

Se våra unika konferensbord från Italien

Hur går det till från idé till kontor?

Allt som oftast startar processen med att ni som företag besöker vår onlineshop och väljer ut de möbler som ni vill inneha på ert kontor, samt att ni skapar en förfrågan direkt i onlineshopen. Ni mailar sedan oss en ritning eller en enklare skiss på ert kontor varpå vi därefter tar fram ett förslag där vi går igenom skissen och vilka möbler som ni är intresserade av att inneha till kontoret. Vi ritar upp ett förslag och presenterar materialet för er helt kostnadsfritt! När ni har hittat de möbler ni vill arbeta med och vi har tagit fram ett förslag på hur ert kontor kan utformas med de nya möblemanget så utförs en beställning och möblerna levereras med montering om så önskas.

Ergonomisk arbetsplats

Flertalet av våra möbler är ergonomiskt anpassade för att motsvara de krav som ställs på en modern arbetsplats. De flesta av våra skrivbord går att få med elstativ för en varierad arbetsställning.

Med ett höj och sänkbart  skrivbord från oss får du ett både snyggt och ergonomiskt kontor.

Se våra skrivbord här

Vi kan idag erbjuda såväl enkla leveranser, men även tidsstyrda lossningar med montering på plats hos er. Vi hjälper er från skiss till färdigt kontor på plats inom 3 veckor beroende på det sortiment ni väljer att arbeta med. Vi är med er under hela processen och kan agera bollplank och komma med förslag.

Att inhandla kontorsmöbler hos oss på Morekontor innebär en enkel process där ni har möjlighet att styra det hela och vi har möjligheten att agera utifrån era önskemål.

Välkommen till oss på Morekontor för att hitta unika kontorsmöbler

Ni är självfallet även välkomna att ringa oss på 035 - 21 50 21 om ni har frågor eller vill veta mer om våra kontorsmöbler.

morekontor.se

Annons från Morekontor