Om Merinfo.se

Merinfo.se är en ständigt växande söktjänst på nätet. Vi anser att information skall vara tillgänglig för alla på ett enkelt sätt via datorn, mobilen och surfplattan.

Informationen vi presenterar är insamlad från diverse källor och samarbetspartners och vi är den mest kompletta söktjänsten på internet gällande privatpersoner och företag och även telefonnummer som kommer direkt från operatörerna själva.

Vi vill gärna att våra användare berättar för oss vad de önskar för information på sidan, väldigt mycket information som är offentlig är svåråtkomlig för många och vår vision är att alla skall ha tillgång till information.

Observera att vi inte har möjlighet att besvara frågor som rör information om privatpersoner eller företag. Det register som är sökbart på Merinfo.se är endast en spegling av myndigheternas register och vi kan därför inte göra ändringar i detta register.

Ansvarig utgivare är Rickard Johansson.

Är du i behov av att rätta eller ta bort uppgifter från Merinfo.se?

Vi vill hjälpa dig förstå hur vi samlar in och hanterar information för att kunna ge dig bästa möjligheterna för att rätta eller ta bort information som publiceras på merinfo.se. Här kan du läsa om hur vi hanterar namn och adressuppgifter för privatpersoner och företag samt fasta telefonnummer och mobilnummer.

 Klicka här för att ändra eller ta bort information från Merinfo.se 

 Click here to edit or remove information from Merinfo.se 

Privatpersoner

Informationen om privatpersoner hämtas från flera olika leverantörer av information som i sin tur hämtar data från Skatteverket för förädling. Observera att Skatteverket inte är direkt leverantör till Merinfo.se. Om informationen ändras hos Skatteverket så får vi den nya informationen per automatik. Vi är alltid uppdaterade och varje dag ändras tusentals uppgifter för att du som besökare alltid skall kunna lita på att korrekt information visas. Om du anser att information om just dig presenteras med felaktiga uppgifter börja med att kontakta Skatteverket för rättning och sedan även oss.

Företag

Samtliga företag i Sverige finns registrerade hos myndigheterna som också används som källa till våra leverantörer. Vi kompletterar med telefonnummer där datan har sitt ursprung hos teleoperatörerna för att kvaliteten skall vara på topp!

Om du anser att ditt företags uppgifter inte är korrekt angivna behöver du vända dig till myndigheterna alternativt din teleoperatör. Observera att vi inte har några som helst möjligheter att på något sätt bearbeta vårt register med information.

Nummerupplysning

Merinfo.se är en spegling av tele och mobiloperatörernas register. Vår databas innehåller även information om, av företagen själva, döpta anknytningar. Det betyder att vi visar informationen om underliggande nummer på företag såsom de själva valt att namnge dem.

Sveriges bästa och mest kompletta nummerupplysning? Vi vågar nästan påstå det efter att ha jämfört samtliga alternativ som finns.

Tips! Bokmärk www.merinfo.se från mobilen eller surfplattan så har du alltid med dig en av Sveriges bästa nummerupplysningar på fickan!

Medlemskap

Att bli medlem på Merinfo.se visar att du uppskattar vår ansträngning att skapa den bästa söktjänsten på internet och hjälper oss att utvecklas. Det är alltid kostnadsfritt att bli och vara medlem och det ger oss möjligheterna att ge dig den bästa upplevelsen. För att avsluta eller radera ditt konto, maila oss på info@merinfo.se. Du kan även själv ta bort ditt konto via mina sidor.

Vi är stolta över vår tjänst men ännu stoltare över våra medlemmar och vill därför ge dem något extra. Utan våra besökare och våra medlemmar hade vi inte varit vad vi är idag.

Bli medlem, få tillgång till det bästa först!